Tämän kysymyksen on esittänyt Kathryn ja kysymys kuuluu näin: Montako työtä sinulla on tekeillä ja montako UFO:a (keskeneräisiä töitä) sinulla on? Milloin tekeillä oleva työsi muuttuu UFO:ksi?

Minulla on yleensä tekeillä ainakin kolme työtä, yläkerrassa, alakerrassa ja autossa. Joskus joitain pieniä kortteja tms. lisäksi. Nyt ei oikeastaan ole kuin tuo Host of poppies ja autossa on aloitettu DMC:n Farmyard friends, mutta siitä kuvia joskus myöhemmin, kunhan on vähän autoiltu mieheni kanssa (jos olen yksin lasten kanssa en luonnollisestikaan pistele - heh heh)... Minulla ei ole UFOja, paitsi yksi siskoni vanha kuultokudos, johon en ole saanut vieläkään lankaa - yritetty on. Työ muuttuu silloin mielestäni UFO:ksi kun sitä ei pysty tai ei halua saada valmiiksi.

 

Today's SBQ was suggested Kathryn and is:

How many WIPs do you have? How many UFOs do you have? When does a WIP
become a UFO?

 

Usually I have three WIPs - one upstairs, one downstairs and one in the car - occasionally also small projects like cards etc. Now I have one major project and that is the Host of poppies. I have also the Farmyard friends in the car by DMC but it needs more driving with my husband so I could show you a picture =) (I can't stitch and drive LOL). I have one UFO but actually it is my sisters. I haven't managed to get threads for it (it ain't cross-stitch). My opinnion about UFO is a project that you can't or don't want to finish.