Hiihtoloma hurahti mummolassa. Arvatkaa mitä minä tein? Kyllä minä kerran kävin hiihtämässäkin... Kiitosta vain suksilainasta siskolle =).

Kids had a "skiing holiday" from school and we visited my parents. Quess what I did? I did skii once... Thank you for loaning your skiis sister =).

429725.jpg

 

Ja sitten muutama vastaus kysymyksiin...

Sari kysyi, että mitä töilleni tapahtuu. Pääasiassa olen kehystänyt ne ja ovat joko kotini seinillä tai jos lahjaksi ovat menneet niin lahjansaajan seinällä tai komerossa ;).

Satu taas tiedusteli, että miksi aloitan työni tuolta vasemmalta yläkulmasta. En kyllä aina aloitakaan, mutta on aina kiva yrittää mennä rivi kerrallaan (en ole koskaan onnistunut siinä vielä). Lasken mallista sen kulman sijainnin. Olen kokeillut merkata työni langalla, mutta se langan poisnyppiminen jälkikäteen nyppi vähän liikaa. Sitten kokeilin sellaista räätälinliitua, joka oli kynänmallinen, mutta se kynä oli vähän liian pehmeä ja tuli liian leveitä viivoja. Lyijäriäkin kokeilin, mutta se ei lähtenyt pois kankaasta (jälkeä yritin poistaa kaikella muulla mahdollisella paitsi saksilla - kertokaa jos tiedätte mikä tehoaa). Paras tähänastisista kokeiluistani on sellainen vesivärikynä eli kynänmallinen vesiväri. Oiva käyttää esim. aidalle, mutta pellavalle on hankalaa merkata millään muulla kuin tuolla langalla. Yleensä on niin kauhea into aloittaa työ, että tuo kankaan ruuduttaminen tuntuu aivan liian ylivoimaiselta.